Våra tjänster

Nedan ser du ett urval av våra tjänster. Kontakta oss om du har något specifikt önskemål för ett projekt, eftersom vi ofta kan skräddarsy lösningar för såväl företag som privatpersoner

- 3D-visualisering & design för pool- och tomtprojekt

- Rör-ritning för pool

- Måttskisser

- Marknadsmaterial

3D-visualisering & design för pool- och tomtprojekt

Planerar du att bygga pool? Med vår tjänst skapar vi en 3D-visualisering över poolen & poolmiljön. Vi ritar upp en helhetsbild med hus, pool, trall/stenbeläggning, utemöbler, växter, pergola, grill etc. Allt för att du som kund enklare ska kunna skapa din drömträdgård och bli nöjd med resultatet. Under vägen gör vi justeringar efter dina preferenser och vi kan rita upp flera olika alternativ för poolen eller poolmiljön, se exempel nedan.

Förutom 3D-visualisering hjälper & guidar vi dig med de olika valen som ska göras för poolen & omgivningen. Som poolstorlek, val av Inloppsdetaljer, pooltäckning, staket eller häck, pergola & uterum och belysning.

Exempel på olika alternativ för poolen eller poolmiljön, I detta fall val av trall- eller stenläggning. Men i stort sett kan vi rita upp olika alternativ för alla val i poolen eller omgivningen

Priset för 3D-visualisering beror bl.a. på projektets storlek och tomtens förutsättningar för att skapa en visualisering. Vi har olika paket både för dig som söker en enklare 3D-visualisering för en liten peng, eller för dig som söker en Premium-visualisering för ett mycket unikt projekt. Fyll i vårt kontaktformulär vid intresse så kontaktar vi dig och lämnar en prisbild för projektet. Du är också välkommen att kontakta oss direkt på 073 506 56 98 eller mail info@scandinavian-pooldesign.se

3D-Visualiseringen presenteras som video eller fotorealistiska bilder från såväl dag- som kvällstid. Vi kan även designa & rita upp i realtid via digitalt eller fysiskt möte om så önskas, så att du ser förändringarna direkt.

Funderar du på att bygga en pool med Pahléns produkter? Våra tjänster säljs också via Pahlén genom broschyren "Pahlén Pooldesign & 3D-visualisering" som vi tagit fram tillsammans med Pahlén. Om du är intresserad av att köpa 3D-visualisering direkt via Pahlén rekommenderar vi att du kontaktar Stefan Pahlén på 070 999 99 78 (eller mail Stefan.pahlen@pahlen.se) eller annan säljare på Pahlén. 

länk till broschyren "Pahlén Pooldesign & 3D-visualisering" 

Rör-ritning för pool

Oftast skissas rör, poolkomponenter mm för hand vilket kan ofta ger en ritning som är svår att följa och tyda. Vi kan snabbt omvandla skisser som dessa till 3D-ritningar med vår tjänst "rör-ritning för pool". 3D-ritningen som skapas är enkel att öppna och kan visas på dator, mobil eller surfplatta. Se gärna filmen nedan som beskriver tjänsten på ett visuellt sätt. Standardpriset för rör-ritning är 8500kr.

Om du som privatperson är intresserad av rör-ritning tar vi hjälp av Pahlén AB som projekterar poolen och planerar en funktionell pool med deras produkter för dig.

För dig som är företagskund går det oftast till så att du visar oss pappersskisser & övrigt underlag för poolen, rördragningen & poolkomponenterna som ska ritas upp. Vi kollar av med dig allt eftersom vi skapar 3D-ritningen tills du är nöjd med resultatet. Vi kan även rita upp flera olika alternativ i ritningen som du kan byta emellan, för att skapa en sorts "konfigurator". Exempelvis kan vi rita upp olika alternativ för poolvärme (värmepump, elvärmare, värmeväxlare mm.) eller olika alternativ för pooltrappor eller något annat i samma 3D-ritning/visualisering. 

3D-ritningen vi skapar skall godkännas av ansvarig poolbyggare/säljare, som även tar fullt ansvar för projektet. Om du som företagskund inte vill projektera & planera poolen själv, hänvisar vi till Pahléns broschyr "Pahlen Pooldesign & 3D-visualisering" där du kan få hjälp med detta via tjänsten "Projektering av pool" för 8500kr.

Fyll gärna i vårt kontaktformulär om du är intresserad, eller hör av dig direkt på 073 506 56 98 eller maila till info@scandinavian-pooldesign.se


Måttskisser

I samband med våra övriga tjänster kan vi även skapa måttskisser för poolen.

Måttskisserna visar poolens storlek, poolkomponenternas placering i poolen och dimensionering för pooltrappa mm.

Marknadsmaterial

Med erfarenhet av professionella program som Adobe Photoshop och After Effects kan vi skapa stilfull marknadsföring till ditt företag. Vi kan bl.a. skapa kollage, videor, broschyrer, logotyper, underlag till kampanjer, hemsidor etc. Ofta blir varje fall unikt, så hör gärna av dig med dina önskemål och visioner vid intresse.

Exempel på marknadsmaterial ser du på bilderna nedan, som är skapat åt Nordicpool. De visar hur poolens cirkulationssystem fungerar för nya poolkunder och används i broschyrer.