Ett urval av våra tidigare projekt

Projekt Väsby

I detta projekt hjälpte vi en kund utanför Stockholm att designa & 3D-visualisera renoveringen av en befintlig pool i ett spa. Poolen fick en rejäl uppgradering med ny liner, trappa, sittbänk, luftmassage, vattenfall och belysning. Poolens komponenter levererades av Pahlén och renoveringen utfördes av Nordicpool.

Före renovering
Före renovering
Färdigt projekt
Färdigt projekt

Projekt Djurö

I samarbete med Pahlén AB skapade vi en 3D-visualisering av pool & poolmiljö till en potentiell kund på Djurö. Visualiseringen hade som syfte att visa kunden hur den färdiga poolen och poolmiljön skulle kunna se ut tillsammans med huset och tomten.


Projekt Lidingö

I samarbete med Pahlén AB ritade vi upp två st förslag för pool till en potentiell kund på Lidingö. Den andra versionen är mycket exklusiv med loungebänk, massagemunstycken, LED-spotlights, vattenfall och Jetswim.


Projekt Torreveija, Spanien

I detta projekt hjälpte vi en svensk kund i Torreveija, Spanien att planera & 3D-visualisera sin framtida pool med rör-system, trappa, inloppsdetaljer mm. samt skapa måttskisser som visade placering för alla inloppsdetaljer. Visualiseringen & måttskisserna var till stor hjälp för kunden som kunde visa ritningarna för poolbyggare på plats.


Projekt Fredrikstad, Norge

Denna 3D-visualisering av en poolmodell ritades till det norska företaget Jackon, som tillverkar thermoblock till pooler. Poolmodellen är tänkt att användas i Jackons showroom i Fredrikstad, Norge.