Bygg en pool i premium-segmentet med Scandinavian Pooldesign, Pahlén & Kakelspecialisten

Testa lägga in alla logotyperna i en och samma bild i photoshop, då kanske loggorna visas bredvid varandra även på telefon, det skulle passa här. 

Besökare till sidan kommer främst vara från google ads, där är majoriteten mobilanvändare. Tänk på det i designen av sidan. ej för mycjet text heller! kontakt viktigt
- Håll texten kort, innehållsrik & call to action orienterad.

Vill du bygga en pool utöver det vanliga? För dig som vill bygga en pool i premiumsegmentet, har vi tagit fram en helhetslösning med poolutrustning, keramik, 3D-visualisering & entreprenad. Det gör att du slipper gå till olika aktörer för dessa områden och istället får en smidig lösning för att uppnå dina visioner. 

Läs mer om våra olika roller här nedanför och tveka inte att kontakta oss vid frågor eller intresse!

Scandinavian Pooldesign jobbar med design & 3D-visualisering för privata poolprojekt. Vi ger designförslag för pool, poolmiljö & trädgård och ritar upp allt i en realistisk 3D-visualisering. Det gör att du kan få en verklighetstrogen bild av projektet innan det börjar byggas. Vi ritar gärna upp flera förslag för poolen eller övrig yta på tomten så att du kan jämföra olika alternativ & produktval. Med Pahlén som största samarbetspartner har vi god erfarenhet av produkterna och kan rita upp en unik pool efter dina behov.

Exempel på visualisering av spa & inomhuspool
Exempel på visualisering av spa & inomhuspool

Pahlén har tillverkat poolutrustning för privata pooler i över 50 år. Högkvalitativa material som rostfritt syrafast stål, titan & brons står i fokus och varje produkt kontrolleras för hand. Den höga kvalitén ger en mycket lång livslängd för produkterna och ett exklusivt utseende i poolen. Pahlén kan leverera ett komplett poolsystem och har dessutom unika produkter som jet swim, massage & vattenfall.

Kakelspecialisten har ett av Sveriges största utbud av kakel, klinker & mosaik. Med butik & showroom på 2800kvm finns garanterat en keramikplatta för just ditt projekt, oavsett vilken färg, form & känsla du är ute efter. Kakelspecialisten jobbar endast med Pahlén för poolutrustning och har en gedigen erfarenhet av exklusiva poolprojekt.

Entreprenörer och Poolbyggare handplockas av Pahlén & Kakelspecialisten för att möte de krav på kompetens och erfarenhet som krävs för just ditt projekt, oavsett vilket slutresultat du vill uppnå. Entreprenören som väljs har erfarenhet av produkterna och har genomfört liknande projekt tidigare.

Fyll i kontaktformuläret nedan eller kontakta oss direkt på 073 506 56 98 eller info@scandinavian-pooldesign.se för frågor eller vid intresse, så återkommer vi så snart som möjligt.