Vårkampanj - boka ett kostnadsfritt möte där vi ritar upp din framtida pool i 3D

    För att kicka igång poolsäsongen erbjuder vi just nu kostnadsfri 3D-visualisering för dig som funderar på att bygga pool, oavsett om det är en pool i trädgården eller en inomhuspool. I ett digitalt möte på ca. 20 min ritar vi upp din drömpool efter dina önskemål och vi kan även placera in poolen i ett fotografi du tar på tomten. Dessutom hjälper vi dig med pooldesignen och ger förslag på pooltrappa, belysning, inloppsdetaljer mm.
    Mötet är helt kostnadsfritt och det enda du behöver göra är att fylla i frågeformuläret nedan eller kontakta oss på telefon/mail +46 73 506 56 98 eller info@scandinavian-pooldesign.se vid intresse. I slutet av mötet kommer vi även presentera våra betalda tjänster, som är helt valfria att köpa. Mötet & den kostnadsfria 3D-visualiseringen går till på samma sätt oavsett om du väljer att köpa våra betalda tjänster eller inte.

    Eftersom vi bara erbjuder tjänster inom poolbranschen (bl.a. ritningar & 3D-visualisering) kan vi hjälpa dig oavsett var i landet du bor. Se gärna våra tidigare projekt för att få en uppfattning om hur vi jobbar med pool & 3D-visualisering. I det kostnadsfria mötet skapar vi alltså en grundläggande 3D-visualisering av poolen såsom val av storlek, trappa, liner, belysning & inloppsdetaljer och eventuellt även omgivningen (trall, utemöbler mm.) om vi hinner.

    Vi räknar med stor efterfrågan och bokar upp möten efter tid & möjlighet. Vi kan därför inte garantera ett möte men vi gör vårt bästa!